DELIJE SU OVO ČEKALE: Poznato da li će Falćineli biti u KONKURENCIJI za Omoniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 08:25

DELIJE SU OVO ČEKALE: Poznato da li će Falćineli biti u KONKURENCIJI za Omoniju!

Na Marakani doneli odluku.

Crvena zvezda je savladala Čukarički na Banovom brdu i napravila odličnu uvertiru, za meč trećeg kola kvalifikacija i gostovanje Omoniji na Kipru.

U timu srpskog šampiona protiv Brđana debitovao je napadač Dijego Falćineli, a na Marakani su odlučili da iskusnog Italijana licenciraju i za utakmicu sa Kipranima.

Falćineli će na evropskoj sceni zauzeti mesto odlazećeg Miloša Vulića, koji je prešao u Krotone. Ostaje dilema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo da li će ga trener Dejan Stanković uvrstiti među 18 fudbalera u protokolu, tu odluku legendarni kapiten na klupi Zvezde doneće po dolasku na Kipar.

Žoze Murinjo protiv Karla Anćelotija sa Hamesom Rodrigezom. Ipak su Pevci blagi favoriti s kvotom 1,90. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Totenhem – Everton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.