DELIJE ODUŠEVLJENE: Sprema se fešta na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 11:19

DELIJE ODUŠEVLJENE: Sprema se fešta na Marakani!

Navijači jedva čekaju.

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nada se da će se steći uslovi da crveno-beli u poslednjem kolu Superlige, 20. juna na Marakani protiv Proletera iz Novog Sada proslaviti 31. šampionsku titulu pred svojim navijačima.

Reprezentativac Kanade je o ovoj temi govorio za "Žurnal" uoči gostovanja na Banjici protiv Rada gde će puleni Dejana Stankovića imati priliku da matematički obezbede prvo mesto.

- Neću imati emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema Građevinarima, iako sam među njima, kao i u Radničkom, proveo lepe trenutke. Zvezdu volim od malih nogu. Šteta što neće biti navijača, nadam se da će se steći uslovi da u poslednjem kolu 20. juna protiv Proletera pred vernim simpatizerima proslavimo titulu - istakao je Borjan.

- FSS i većina klubova su tako odlučili, moramo da poštujemo takav stav i prilagodimo se. Želeli smo da odigramo svih 11 prvenstvenih i kup utakmica, ali izabran je kraći model. Naš cilj ostaje dupla kruna. Nismo uspeli da osvojimo drugi trofej u prethodne dve sezone, nadam se da sada nećemo da propustimo šansu - dodao je Milan Borjan u razgovoru za "Žurnal".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.