DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Zvezdu će protiv CSKA bodriti SPECIJALAN gost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Zvezdu će protiv CSKA bodriti SPECIJALAN gost! (FOTO)

Zna se i povod njegovog dolaska.

Košarkaši Crvene zvezde u 7. kolu Evrolige dočekuju višestrukog šampiona Evrope CSKA iz Moskve (19). Vodeći tim elitnog takmičenja, dolazi u Arenu sa četiri vezane pobede i željom da se revanšira izabranicima Dušana Alimpijevića za prošlosezonski poraz (78:67) pred Delijama.

Pročitajte i:

NOVI PREOKRET: Plasman Danske PROMENIO planirani sastav šešira za SP (FOTO)

BARAŽ ZA SP: Srbija dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NAJNEPOŽELJNIJEG MOGUĆEG potencijalnog rivala (FOTO)

EVROLIGA: Efes silan, Real u krizi, Žalgiris slavio u Malagi, PAO ubedljiv (FOTO)

EVROKUP: Neubedljivi crno-beli doživeli novi bolan poraz, Alba rutinski slavila (FOTO)

Do novog čuda, Crvena zvezda će pokušati da dođe nošena velikom podrškom sa tribina, a među navijačima imaće i specijalnog gosta.

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković doputovao je u Beograd zbog krsne slave Aranđelovdana (više pročitajte OVDE), pa će slobodno vreme iskoristiti da uživo posmatra današnji okršaj crveno-belih i Armejaca. Da li će Nole doneti sreću srpskom i regionalnom šampionu, ostaje da se vidi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.