DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Zvezda poklanja dres, a ovo je način da ga dobijete (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Zvezda poklanja dres, a ovo je način da ga dobijete (FOTO)

Lepo iznenađenje crveno-belih.

Fudbalski klub Crvena zvezda je na zvaničnom Tviter nalogu obavestila sve svoje navijače da je počela nagradna igra u kojoj će pobednik dobiti crveno-beli dres.

Tim sa Marakane će sledećeg vikenda dočekati Mačvu u okviru 28. kola Superlige Srbije, a s obzirom na to da na Viberu postoji grupa pod nazivom "FK Crvena zvezda" svi zainteresovani će moći da se takmiče za dres voljenog kluba. Svako ko želi da dobije crveno-beli dres >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaće priliku da do narednog petka u grupi napiše poziv navijačima na meč, a autor komentara sa najviše lajkova dobiće nagradu.

Svaki dan od danas, zaključno sa sledećim petkom, Viber zajednica Crvene zvezde biće otvorena od 20 do 20.30 časova za članove.

Cilj je da napišete najlepši poziv za utakmicu sa Mačvom, a autor poziva za meč sa najviše lajkova biće nagrađen Zvezdinim dresom.

🔴⚪️ #fkcz pic.twitter.com/RsPSmsdqLY

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 22. март 2019.

Crvena zvezda je u prvom delu sezone slavila protiv Mačve sa 2:0, ali su Šapčani prošle sezone izbacili crveno-bele u četvrtfinalu Kupa posle boljeg izvođenja penala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.