DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Zvezda PREDSTAVILA novu garnituru dresova! Pogledajte kako su BRUTALNI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 16:50

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Zvezda PREDSTAVILA novu garnituru dresova! Pogledajte kako su BRUTALNI (FOTO)

Crveno-beli dočekuju Evropu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak dočekuju Evropu iz Gibraltara, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Izabranici Dejana Stankovića će, izvesno, na teren istrčati u standardnim crveno-belim dresovima, a na Marakani su još ranije odlučili da rezervna garnitura bude plava garnitura sa motivom orla. Sada su u Ljutice Bogdana predstavili i treću garnituru opreme.

Ona će biti potpuno crvenog dresa, koji će se koristiti na određenim gostovanjima. Ovaj dres izabran je još prošle godine u anketi navijača crveno-belih, koji su dali svoje mišljenje oko dizajna treće garniture.

Utisak je da je upravo ovaj dres, koji ima svetlije nijanse horizontalnih linija u tamnijoj i svetlijoj crvenoj nijansi izazvao najveće odluševljenje i najviše pozitivnih kritika navijača.

Podsetimo, trebalo bi da klub tokom evropskih takmičenja prikaže još dve garniture dresova, jednu za mečeve kod kuće, a drugu za utakmice van stadiona "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO: Na Marakanu stigla VEST koju su svi zvezdaši ŽELJNO čekali da ČUJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020

Napokon...Navijači Crvene zvezde konačno mogu da odahnu! Šampion Srbije od danas nema na platnom spisku Hozea Kanjasa, Španac je posle jednomesečnih pregovora, odlučio da kod jednog beogradskog notara stavi potpis na poslednji dogovor sa klubom iz Ljutice Bogdana...Sevilja je prvi finalista...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KORONA U TIMU SA GIBRALTARA: Fudbaler pozitivan pred meč sa Zvezdom

Izvor: Kurir, 17.Avg.2020

Jedan fudbaler prvog rivala Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prvaka Gibraltara Evrope, nije doputovao sa ekipom u Beograd jer je na poslednjem testiranju na koronavirus, pred put, imao pozitivne rezultate.

Nastavak na Kurir...

Zvezda na RTS-u počinje novu evropsku odiseju

Izvor: RTS, 18.Avg.2020, 10:15

Fudbaleri Crvene zvezde počinju kvalifikacije za Ligu šampiona utakmicom protiv gibraltarske Evrope. Duel je na programu od 21 sat uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata pratite na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.