Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE BI MOGLE DA UPROPASTE ‘ŽURKU': Prodato samo 1.500 karata za Makabi

Košarkaški klub Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i rođendansku “žurku” protiv Makabija.

Naime, u klubu sa Malog Kalemegdana se plaše da bi poseta na meču Evrolige protiv šampiona Evrope mogla da bude veoma mala. Za duel sa Makabijem iz Tel-Aviva prodato je svega 1.500 karata. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zato su iz tabora crveno-belih ponovo pozvali navijače da u što većem broju u četvrtak dođu u Arenu na proslavu rođendana voljenog kluba.
- Ostatak Evrolige igramo za naše navijače da bi im se odužili za vernost koju su nam iskazali do sada. Zahvaljujući njihovoj podršci uspeli smo da ostvarimo istorijski plasman u TOP 16 fazu Evrolige i da budemo u društvu takvih velikana kao što su Real, Makabi, Barselona, Panatinaikos – rekao je Dejan Radonjić.
Podsetimo, Delije su ove sezone najvernija publika u Evropi, ali po svemu sudeći loši rezultati u Top 16 fazi doveli su do toga da deo navijača odustane od podrške.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LAZA I ‘BALERINA’ ZOVU DELIJE: Zvezda u kampanji da bi napunila Arenu protiv Makabija! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015

Informacije koje su nam danas stigle govore da ne vlada preterano interesovanje za Zvezdinu utakmicu Evrolige protiv Makabija koja je trebala da predstavlja rođendansku žurku za sve kojima je crveno-bela boja pri srcu. Zato su iz kluba iz Železnika pristupili kampanji kojom bi privukli što više...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.