DELIJAMA JE OSTAO U LOŠEM SEĆANJU: Igrao je u Indiji, na Tajlandu, a sada je ponovo u Australiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 18:51

DELIJAMA JE OSTAO U LOŠEM SEĆANJU: Igrao je u Indiji, na Tajlandu, a sada je ponovo u Australiji (FOTO)

U crveno-belom dresu odigrao je samo osam utakmica.

U Crvenu zvezdu je stigao tokom leta 2012. iz Australije, ali se Eli Babalj u njoj zadržao svega jednu polusezonu bez ozbiljnijeg učinka postigavši jedan gol na osam odigranih utakmica da bi se već u januaru 2013. vratio u Zemlju kengura.

Posle Zvezde Babalj je promenio veliki broj klubova uglavnom u Australiji, mada je bio i u Slovačkoj, Holandiji, Indiji i Tajlandu, a sada će u 29. godini ponovo igrati u Australiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto je potpisao ugovor sa klubom Njukasl Džets.

BREAKING | Former Socceroo, Eli Babalj is locked in 🔒

➡️ https://t.co/3hh7gDqhja#BondedByGold pic.twitter.com/fHbRQbeFSS

— NEWCASTLE JETS FC ✈️ (@NewcastleJetsFC) October 11, 2021

- Vrlo sam srećan što sam došao u klub koji će igrati veoma uzbudljiv, napadački fudbal. Najveći razlog zbog kojeg sam ovde je da bih opet radio s Artutom Papasom. Radiću žestoko i pokušati da golovima pomognem Njukaslu da se bori za titulu. Verujem da ćemo imati mnogo uspeha i da ćemo navijačima Njukasla dati razlog da budu ponosni - rekao je Babalj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.