”DELFINI” U OSMINI FINALA: Srbija potopila i Nemačku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 21:26

”DELFINI” U OSMINI FINALA: Srbija potopila i Nemačku!

Naredni protivnik Malta.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Nemačku u drugom kolu Evropskog prvenstva 14:6 i obezbedila je plasman u osminu finala.

Osvajanje prvog mesta u grupi treba da potvrdi u duelu sa Maltom koji je na programu 8. januara.

Ukoliko se ne bude izennađenja u grupi A, Srbija će u osmini finala igrati protiv Francuske.

Najbolji u našem timu bili su Marko Radulović sa četiri gola, Dušan Mandić sa tri, Nemanja Vico, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikola Jakšić poostigli su po dva, Strahinja Rašović, Sava Ranađelović, Nemanja Ubović po jedan. Branislav Mitrović je imao devet odbrana.

Srbija je prvu deonicu dobila sa 3:2, da bi u drugoj povisila na 7:3, a u završnici ovog perioda igre, Radulović je pogodio za 8:4. Treća je prošla izjednačeno 2:2, da bi u četvrtom kvartalu Srbija bila ubedljiva sa 4:0.

Naredni protivnik je Malta, 8. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.