DEJAN STANKOVIĆ: ‘Ako bude interesantan igrač na tržištu Zvezde- dovešćemo ga’

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2021, 17:55

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Ako bude interesantan igrač na tržištu Zvezde- dovešćemo ga’

Trener Crvene zvezde je govorio o priprema na Kipru i mogućim transferima. Crveno-beli su uspešno odradili prvi deo priprema na Kipru! Trener Dejan Stanković je sumirao utiske nakon sedam dana vrednog rada. -Želim da se zahvalim klubu na tome što su nam obezbedili da u miru, po lepom vremenu odradimo jak deo priprema koji će […]
The post DEJAN STANKOVIĆ: ‘Ako bude interesantan igrač na tržištu Zvezde- dovešćemo ga’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković zadovoljan urađenim na Kipru, jedan igrač "obrnuo igricu"

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da je zadovoljan svim urađenim na prvom dijelu priprema na Kipru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

KIPAR JE ARHIVIRAN: Zvezdaši jedva čekaju Tursku i UTAKMICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 13:53

Crveno-bele čeka drugi deo priprema...Fudbaleri Crvene zvezde su arhivirali deo priprema za prolećni deo sezone koji su proveli na Kipru. Dejan Stanković, njegovi izabranici i stručni štab, ponovo su u Beogrdu, odakle će 20. januara krenuti put Turske gde ostaju do 1. februara...Utiske posle prvog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.