Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN RADONJIĆ: U Zadru je uvek teško!

Crvena zvezda u utorak od 17 časova u Zadru igra meč 3. kola ABA lige, a Dejan Radonjić je svestan teškog posla koji ih čeka.

- Odlazak u Zadar je uvek teško gostovanje. Domaćin pred svojim navijačima uvek igra dobro. U odnosu na taj poslednji meč, pojačali su se, doveli su bivšeg igrača Cedevite Ivana Ramljaka. Mi sa druge strane imamo novi problem, tu povredu Dangubića, ali ćemo pokušati da odigramo dobar meč, i da se vratimo u Beograd sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bodovima – rekao je Dejan Radonjić.
Podsetimo, Crvena zvezda i Zadar igrali su na turniru „Zadar Doguš” utakmicu za peto mesto, crveno-beli su slavili sa 68:57. Crveno-bele je sinoć zadesio maler, pošto se teško povredio Nemanja Dangubić.
The post DEJAN RADONJIĆ: U Zadru je uvek teško! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić uoči Zadra: Tamo je uvek teško, imamo mnogo problema!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015

"U odnosu na pripremni meč, pojačali su se, doveli su bivšeg igrača Cedevite Ivana Ramljaka", rekao strageg crveno-belih..Košarkaše Crvene zvezde Telekom u utorak (17 časova), nakon dve startne pobede u dva derbija ABA lige, očekuje prvo gostovanje...Ekipa Dejana Radonjića gostuje u Zadru, a...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.