DEJAN RADONJIĆ: Maksimalan fokus, nema opuštanja (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN RADONJIĆ: Maksimalan fokus, nema opuštanja (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli su nastavili svoj niz u slavili 18. put u regionalom takmičenju.
Mada je bila optimistična, ni Krka nije uspela da stane na put mašineriji Dejana Radonjića koja je salvila rezultatom 79:62. Ovoga puta, Nemanja Dangubić je bio najraspucaniji za 27. trijumf Zvezde ove sezone.
– Kvalitet koji je prisutan smo već spominjali. Neke utakmice smo igrali na tri dana, uspevali smo da uradimo nešto kako bismo bili bolji. Ali nije kraj, sledi još teških protivnika, mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kilometara je pred nama, koji treba da se pređu, otpočeo je Radonjić nakon još jednog uspeha.

Poslednji poraz koji su crveno-beli pretrpeli desio se još pre skoro mesec dana, kada je 20. decembra u Pireju slavio Olimpijakos.
– U utakmice ulazimo maksimalno ozbiljno, ne menjamo prioritete i nema opuštenosti, maksimalno smo fokusirani. ABA nam je rezultatski najvažnija. Ne delimo utakmice na osnovu takmićenja ni ove sezone, dodao je trener šampiona ABA lige.
DELIJE GA ITEKAKO CENE: Dejan Radonjić dobio priznanje od navijača Zvezde (FOTO)
Dejan Radonjić je govorio i o mladim igračima za koje je rekao da će dobijati šansu u odnosu na to koliko je zasluže.
– Što se Simanića tiče, počeo je lagano sa treninzima, ali nije sa ekipom. Nećemo da žurimo, želimo da se što bolje oporavi, zaključio je Radonjić.
ABA LIGA: Na Jadranu ništa novo, Zvezda upisala 18. ‘recku’ (VIDEO)
Čarls Dženkins je nakon dobrih partija danas proveo na parketu svega devet minuta, imao je po tri poena i asistencija.
– Trenutno imamo izuzetno težak raspored, bitna je svaka pobeda baš zbog tako velikog broja teških utakmica, kazao je Dženkins.
Sledeću utakmicu tim sa “Malog Kalemegdana” igra u četvrtak protiv Makabija.
(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)
Sa lica mesta – Strahinja Nikolić.
The post DEJAN RADONJIĆ: Maksimalan fokus, nema opuštanja (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.