DEFINITIVNO JE SVE GOTOVO: Lazar Samardžić potpisuje za Inter (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 09:39

DEFINITIVNO JE SVE GOTOVO: Lazar Samardžić potpisuje za Inter (FOTO)

Udineze prihvatio ponudu.

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić karijeru definitivno nastavlja u Interu. Poznati novinar Đanluka Di Marcio je otkrio da je Udineze konačno prihvatio ponudu Intera vrednu 15 miliona evra plus Đovani Fabijan koji ide u suprotnom smeru.

Samardžić je još početkom leta postavljen kao prva meta Intera, koji je sada konačno pronašao formulu kako da ga dovede i to za malo novca.

Inter are prepared to complete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazar Samardzic deal by the end of the week. Final meeting booked with agents and Udinese, then it will be sealed ⚫️🔵 #Inter

Udinese will receive €15m fixed fee plus Fabbian (buy back clause).

Samardzic agreed five year deal with Inter. pic.twitter.com/t90bcV94dx

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 1, 2023

Obeštećenje je smanjio 20-godišnji Đovani Fabijan, koji je nastupao prošle sezone kao pozajmljeni igrač i Ređini.

Samardžić će u Interu imati paklenu konkurenciju na svojoj poziciji, gde su tu već ustaljeni Nikolo Barela, Hakan Čalhanoglu i Henrik Mijtarijan.

Novopečeni reprezentativac Srbije je rođen u Berlinu i svoju karijeru je počeo u Herti, gde je za samo 500.000 evra otišao u RB Lajpcig, a leta 2021. Udineze ga je otkupio za tri miliona evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.