DEBAKL PA DOMINACIJA: Poker Aston Vile protiv Evertona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 18:02

DEBAKL PA DOMINACIJA: Poker Aston Vile protiv Evertona!

Neprepoznatljive ”karamele”...

Fudbaleri Aston Vile ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni Premijer lige. Savladali su Everton sa ubedljivih 4:0 i tako popravili utisak posle očajnog meča sa Njukaslom u prvom kolu gde su poraženi sa čak 5:1.

Svi očekuju od Aston VIle da će se i ove sezone boriti za mesta koja vode u Evropu, a ovakva partija protiv Evertona je samo dokaz toga.

Izdominirali su izabranici Unaija Emerija i u prvom i u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa po dva gola u oba dela meča ubedljivo pobedili očajne "karamele" koje će, kako stoje stvari, opet morati grčevito da se bore za opstanak.

Povela je Vila u 18. minutu preko Džona Mekgina koji je iskoristio asistenciju Leona Bejlija, a samo šest minuta kasnije Oli Votkins je oboren u kaznenom prostoru, što je iskoristio Daglas Luiz i preciznim udarcem sa bele tačke povisio na 2:0.

U drugom poluvremenu su fudbaleri sa "Vila parka" iskoristili dve kardinalne greške odbrane Evertona i golovima Bejlija i rezerviste Džona Durana došli do ubedljivih 4:0.

Aston Vila sada ima tri osvojena boda posle dva odigrana kola dok u Evertonu vlada jako loše raspoloženje, budući da je ekipa Šona Dajša još uvek bez osvojenih bodova.

U narednom kolu Vila će Barnliju, dok će Everton dočekati takođe očajni Vulverhempton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKER ZA PRVE BODOVE: Aston Vila atomskim fudbalom raznela zbunjeni Everton!

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2023

Demonstracija sile iz Birmingema Fudbaleri Aston Vile su bez mnogo muke stigli do svojih prvih bodova u novoj sezoni Premijer lige, demonstriravši svoju snagu na Vila parku protiv Evertona. Ekipa iz Birmingema je postigla čak četiri gola, čime su se potpuno iskupili pred svojim navijačima za težak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.