DAntoni: Melo s klupe? Probaćemo razne kombinacije

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D'Antoni: Melo s klupe? Probaćemo razne kombinacije

Trener Hjuston Rokitsa Majk D'Antoni siguran je da će se Karmelo Entoni na pravi način uklopiti u njegov tim.

"S obzirom na to imamo stil igre koji želimo, mislim da će se sve srediti samo od sebe. Biće kao u reprezentaciji SAD (sa kojom je Entoni imao mnogo uspeha), ako si posvećen i ako je stav: 'OK, ovako igramo, kada je tvoj red tvoj je red, ali ako nije, i dalje ostajemo u okvirima plana', onda neće biti problema. Što više talenta ima, što su bolji igrači, bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će biti tim. Pogledajte Golden Stejt - imali su sve odlične igrače i doveli Durenta. Ako si posvećen određenom stilu igre i svi su posvećeni timu, sve se sredi samo", kaže D'Antoni za USA Today i dodaje:

"Baš kao sa Krisom i Džejmsom prošle sezone, to je prošlo prilično glatko i mislim da će sada biti isto. Moramo da se postaramo da se ne udaljimo previše od filozofije po kojoj šutiramo trojke, idemo na polaganja i na liniju penala. Biće to proces, ali ne sumnjam da ćemo uspeti".

U međusezoni Rokitsi su izgubili Trevora Arizu, koji je otišao u Sanse, pa mnogi pretpostavljaju da će Melo biti u startnoj postavi. I Entoni je rekao da ne želi da ulazi s klupe…

"Ne znam, to je nešto što ćemo morati da sredimo. Znam samo da ćemo probati različite kombinacije - u predsezoni, u ranoj fazi sezone. Imamo analitiku, instinkte i trenera i igrača, ustanovićemo koji je najbolji način da igramo. Ponavljam, ako se svi založe za isti cilj, razmišljaćemo u stilu: 'Hej, ovde smo najbolji, ovako možemo da osvojimo titulu'. Još ne znam, ali potrudićemo se da izvučemo maksimum", zaključio je D'Antoni.

Welcome to the @HoustonRockets@carmeloanthony - easy to find highlights for him! https://t.co/ZdjTc0xFmY

Hjuston je prošle sezone poražen od Golden Stejta sa 4-3 u pobedama u finalu Zapada.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.