DAntoni: Kako smo igrali? Fuj!

Izvor: N1 televizija, 09.Nov.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D'Antoni: Kako smo igrali? Fuj!

Trener Hjuston Rokitsa Majk D'Antoni bio je izuzetno ljut posle poraza njegovog tima od Oklahoma Siti Tandera (98:80).

Rokitsi su u Oklahomi prikazali jednu od najlošijih napadačkih partija otkako ih predvodi D'Antoni (postigli najmanji broj poena u ligaškom delu u poslednje dve sezone), a iskusni strateg je posle meča dao jasan komentar na ofanzivnu igru svog tima.

"Fuj!", bio je prvi utisak trenera Raketa:

"Zaista je bilo anemično. Jako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << loše. Ne znam šta je razlog. Možda ne verujemo u ono što radimo... Moramo pronaći odgovore, a to se sigurno neće dogoditi već sutra. Potrebno je da prođemo kroz ovo i shvatimo šta nam je činiti", zaključio je 67-godišnji trener.

Koliko je Hjuston igrao loše u napadu govori i podatak da je Karmelo Entoni šutirao 1/11.

"Mnoge otvorene šuteve sam promašio. Niko nije šutirao kako treba. Veoma loše je bilo. Naša energija je u potpunosti opala zbog toga", dodao je Melo.

Prošlosezonski finalista Zapada sada se nalazi na 12. mestu konferencije sa četiri trijumfa u šest poraza.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.