DANILOVIĆ NA IVICI SUZA: Nadao sam se da će Dejan voditi reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 13:57

DANILOVIĆ NA IVICI SUZA: Nadao sam se da će Dejan voditi reprezentaciju

Mnogi su očekivali da će preuzeti nacionalnu selekciju Srbije, ali sudbina to nije dozvolila.

Sredinom januara nas je napustio veliki košarkaš i trener i još veći čovek Dejan Milojević. U toku je komemoracija u Skupštini grada Beograda.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je bio na ivici suza kada se opraštao od Dejana.

- Pre svega još jednom želim da uputim saučešće porodici Milojević, ali i sportskoj porodici Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je Dejan bio jedan od najuzornijih sinova. Sjajan košarkaš, trener, veliki čovek pre svega, bez jedne mrlje, imao sam čast da budemo prijatelji, iako nismo igrali zajedno. Moja karijera se završavala, a njegova počinjala. Nosio je sportsku drčnost, sve ono što je. Imao je sve vrline najcenjenijih igrača oko kojih gradite igru, ti igrači su uvek bili pravo blago, već svojim ljudskim svojstvom drže ljude, nikada nije bio trula jabuka u timu.

- Njemu su svi verovali i igrači i treneri. Svi koji su ga makar malo poznavali, odmah su ga zavoleli. Ima li većeg priznanja da vam svi veruju čim vas vide u vremenu kada ima mnogo predrasuda. Imao je želju i da pomogne svakom članu kolektiva i to ga je vodilo kroz karijeru. Za kratko vreme je dao dosta vremena za reprezentaciju, bio je patriota, voleo je svoju zemlju. Nadao sam se da će vrlo brzo Dejan voditi reprezentaciju na velikim takmičenjima, ali se to neće desiti. Neka mu je laka crna zemlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.