DANIL RAZBIO KUMA: Lagana pobeda na startu Medvedeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 00:05

DANIL "RAZBIO" KUMA: Lagana pobeda na startu Medvedeva

Meč prvog kola.

Ruski teniser Danil Medvedev došao je do prve pobede na završnom Mastersu u Torinu. U okviru Crvene grupe savladao je kuma Andreja Rubljova 6:4, 6:2 za nešto više od sat i po vremena.

Već u prvom gemu Danil je imao brejk loptu. Izvukao se Rubljova tada, kao i u trećem gemu kada je spasio tri vezane šanse Medvedeva da mu oduzme servis.

Ipak Medvedev dolazi do prednosti u sedmom gemu kada koristi petu brejk loptu. To je bilo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da osvoji prvi set sa 6:4.

Još lakše je bilo u drugom setu koji je Medvedev rešio u svoju korist sa 6:2.

Medvedev će u narednom kolu igrati protiv Zvereva, dok će Rubljovu rival biti Alkaras. Sve mečeve iz Torina možete u direktnom prenosu da pratite na kanalima Sport kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.