DANCI SU PROŠLOST: Iliev je izdvojio ČETVORICU, a o pojačanjima je tek imao šta da kaže! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANCI SU PROŠLOST: Iliev je izdvojio ČETVORICU, a o pojačanjima je tek imao šta da kaže! (FOTO)

Crno-beli sigurni protiv Nordsjelanda.

Sa dve pobede u mečevima protiv Nordsjelanda, Partizan je izborio odlazak na megdan Bešiktašu u plej-ofu za Ligu Evrope. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev pohvalio je učinak cele ekipe, ali je i posebno apostrofirao učinak pojedinih fudbalera.

BISER IZ HUMSKE: Šehović je kao mali maštao da nasledi OVOG igrača u Partizanu (VIDEO)

DETONACIJA U HUMSKOJ! U Partizan stiže bivši napadač Intera! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

NEGREDO JE OTIŠAO: A u Bešiktaš stiglo VELIKO pojačanje iz Reala! (FOTO)

- Moram da pohvalim Kiću Kosovića koji je bio fantastičan, Miletića, Svetu, sve igrače... Pantu koji se digao u poslednje tri utakmice, Mare Janković je ponovo od kada je došao Bata Mirković prosto "eksplodirao". To je onaj Mare o kojem smo pričali kada smo ga dovodili i verujem da će svi oni pokazati svoje pravo lice - rekao je Iliev za klupsku TV.

Direktor Partizana zadužen za sportska pitanja osvrnuo se i na učinak pojačanja Gorana Zakarića i Rikarda Gomeša, koji su blistali protiv Danaca.

- Pokazali su da imaju kvalitet i da su na evropskom nivou igrači koji treba da prave razliku, da daju ton igri - smatra čelnik crno-belih.

- Izdigli smo se iz letargije, igrači su pokazali koji potencijal i kvalitet poseduju i to je meni najbitnije. Verujem da će u dvomeču sa Bešiktašom pokazati svoj maksimum - istakao je Ivica Iliev.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.