DAN PRE ROĐENDANA: Preminuo Džo Barone

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 17:20

DAN PRE ROĐENDANA: Preminuo Džo Barone

Veliki šok za sve u Fiorentini.
Generalni direktor Fiorentine Džo Barone preminuo je u utorak 19. marta nakon srčanog udara koji je imao tokom vikenda. Inače u sredu j trebao da napiuni 58 godina.
Barone je infarkt doživeo u nedelju, nekoliko sati pred meč Atalante i Fiorentine, te je helikopterom prevezen u bolnicu u Milanu.
- Sa dubokim bolom i neizmernom tugom Fiornentina je danas izgubila jednu od svojih referentnih tačaka. Ličnost koja je obeležila noviju istoriju kluba i koja nikada neće biti zaboravljena - stoji u saopštenju kluba.
Barone je rođen na Siciliji pod imenom Đuzepe, ali se kao dete preselio sa porodicom u Njujork i zato ga svi oslovljavaju Džo. Tamo je diplomirao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminuo generalni direktor Fjorentine dan prije 58. rođendana

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024

Preminuo je Džo Barone, generalni direktor Fjorentine, nakon srčanog udara proteklog vikenda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.