DAME UBEDLJIVE U KINI: Prvenac Srbije protiv Argentine! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAME UBEDLJIVE U KINI: Prvenac Srbije protiv Argentine! (FOTO)

Izabranice Marine Maljković blistaju na jakom turniru.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije posle da startna poraza, zabeležila je pobedu na međunarodnom turniru Četiri nacije, u kineskom gradu Singđi. Naše devojke savladale su Argentinu ubedljivim rezultatom 69:43 (8:8, 25:8, 21:5, 15:22).

CRNO-BELI U AKCIJI: Kupili su sezonske ulaznice, a iznenađenje je bilo VELIKO (VIDEO)

ZVEZDA SVE JAČA: Stigao centar iz Amerike (FOTO)

ODLUČENO: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zna se čiji će dres Teodosić nositi u sezoni pred nama (FOTO)

Selektorka Marina Maljković nije doputovala u Kinu, ali su i bez njene pomoći Srpkinje uspele da isprave greške iz prethodna dva meča protiv domaćina Kine i Australije i angažovanom igrom stigle do prvog uspeha na azijskom tlu.

Srbiju je do pobede predvodila Saša Čađo sa 11 poena, dvocifrena je bila i Dragana Stanković sa 10 koševa. Osim selektorke Maljković, u srpskinje su u Kini oslabljene neigranjem nekolicine vodećih igračica.

Žensku košarkašku reprezentaciju čekaju još tri meča, rivali su isti (Kina, Australija i Argentina), ali u gradu Huaihua Jišou.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.