DALJE NEĆEŠ MOĆI: Jokić FOROM SA BASKETA zaustavio Karija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 09:34

DALJE NEĆEŠ MOĆI: Jokić FOROM SA BASKETA zaustavio Karija (VIDEO)

Sjajan potez...

Srpski košarkaš Nikola Jokić i prethodne noći demonstrirao je silu u NBA. Odigrao je skoro savršen meč za Denver i radovao se ubedljivoj pobedi nad Golden Stejtom (134:117), pritom zabeleživši još jedan trip-dabl.

Statistika kaže da je imao 22 poena, 14 skokova i 16 asistencija, ali je potez večeri protiv Voriorsa možda bila ukradena lopta, inače i jedina koju je upisao prethodne noći pred domaćim navijačima.

Sve se odigralo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krajem treće deonice kada je Stef Kari predvodio napad Golden Stejta, a Jokić kao po običaju pročitao akciju koju je spremio i potom ga na vrlo jednostavan način nadmudrio.

Jokić je prišao da odigra "dva na dva" i jasno je video da se Kuminga odvojio i da će mu Kari dodati loptu.

Dodavanje bi najbolje prošlo kada bi Kari bacio loptu od parket i to je Jokić odmah video, pa je počeo da "igra nogom" i plaši time Karija, što inače sve češće radi na utakmicama i sudije ga za sada ne opominju.

Da ne bi pogodio Srbina u nogu, Kari je podigao loptu i tamo su već dugačke ruke srpskog centra bile spremne za presečen pas.

Odmah je Jokić krenuo u kontru i dodao je Brusu Braunu koji je krenuo na ulaz, ali je fauliran, pa je sa penala došao do dva poena.

Pogledajte kako je to izgledalo:

My favorite play of the season, Jokić is such a jerk haha https://t.co/WdrwNibKWM pic.twitter.com/B6I4pqIDus

— Voja (@VojaMedic) February 3, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjiland

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.