DAKAR RELI: Konačna dominacija Katalonaca, slavili Roma i Koma

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jan.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAKAR RELI: Konačna dominacija Katalonaca, slavili Roma i Koma

Španski automobilista Đoan Nani Roma je pobednik ovogodišnjeg Dakar relija, dok je srpski motociklista Gabor Sagmajster takmičenje završio na 53. mestu, što je njegov najbolji rezultat u karijeri.
(FOTO: AP)
U poslednjoj etapi Dakar relija, koja je vožena od La Serene do Valparaisa u Čileu u dužini od 157 kilometara, trijumfovao je Belgijanac Žinijel de Vilije, dok je Roma četvrti prošao kroz cilj.
Španac je tako objedinio titule u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dakaru u konkurenciji automobila i motora, koju je osvojio 2004. godine i obradovao veliki broj sunarodnika Katalonaca koji su ga sačekali na cilju u čileanskom gradu Valparaisu.
Kada je u pitanju titula kod motociklista ove godine u Dakar reliju, pobedio je još jedan Španac i Katalonac, Mark Koma. Njemu je to četvrti trofej u karijeri.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.