DAJU MU 10 MILIONA SAMO DA ODE: Poslednji pokušaj Mančestera da se otarasi Megvajera

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 18:37

DAJU MU 10 MILIONA SAMO DA ODE: Poslednji pokušaj Mančestera da se otarasi Megvajera

Muka živa.

Mančester junajted je rešio da se ovog leta reši svog kapitena Harija Megvajera, po svaku cenu. Spremni su da učine nešto što niko pre njih nije ni pokušao.

Kako piše "Dejli mejl", čelnici "Crvenih đavola" su toliko očajni da su čak spremni da štoperu plate 10.000.000 funti, samo da napusti Old Traford.

Podsetimo, Megvajer je na "Old traford" stigao 2018. godine za čak 80.000.000 funti, čime je postao najskuplji defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u istoriji fudbala.

Za Junajted ga ugovor vezuje još dve sezone, prema kome zarađuje skoro 200.000 funti na nedeljnom nivou. Zbog tiga nije ni čudo što Junajted želi da prekine saradnju, budući da više nije u planovima menadžera Erika Ten Haga.

Ove sezone je bio starter samo u 16 od 61 utakmice u sezoni.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.