DABL-DABL MILUTINOVA: Srbin pogurao Armejce ka odbrani trofeja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 22:32

DABL-DABL MILUTINOVA: Srbin pogurao Armejce ka odbrani trofeja!

Ubedljiv start moskovljana u finalu.

Ekipa CSKA ubedljivo je savladala Zenit u prvom meču finala plej-ofa VTB lige rezultatom 83:59. Ovom pobedom su Armejci na najbolji način otpočeli odbranu trofeja, a koliko su dominantni u ovom takmičenju govori i podatak da samo jednom od osnivanja 2009. nisu bili prvaci.

Moskovljani su prvu četvrtinu dobili 20:8 i već tada je bilo jasno da će gosti iz Sankt Peterburga teško da se vrate.

Na odmor se otišlo sa rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 46:30 u korist Armejaca. Zenit je jedino uspeo da u trećem periodu u dva navrata dođe do minus 9, ali snage za više nisu imali.

U pobedničkom timu najviše se istakao Kasper Vir sa 25 poena, dok je Nikola Milutinov dodao 18 (3/4 za dva, 12/13 slobodna bacanja) i 10 skokova za 31 minut, Aleksej Šved je imao 11, a Jonas Jerebko 10 poena.

A post shared by Единая Лига ВТБ | VTB League (@vtbleague)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.