DA SE NAJEŽIŠ: Delije napravile SPEKTAKULARNU koreografiju, a RAZLOG je svima dobro poznat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Delije napravile SPEKTAKULARNU koreografiju, a RAZLOG je svima dobro poznat (VIDEO)

Sjajan gest.

Iako je prošlo pet godina od ubistva Marka Ivkovića "Jagode", navijači Crvene zvezde nisu zaboravile svog bivšeg saborca.

Podsetimo, Ivković je ubijen 21. novembra 2004. u Istanbulu, pred dvoranom "Abdi Ipekči", uoči početka košarkaškog meča između Galatasaraja i Crvene zvezde.

Povodom "Jagodinog" rođendana koji je bio 12. oktobra, Delije su na severnoj tribini napravile spektakularnu bakljadu i postavile transparent namenjen Marku.

- 12. oktobar nama mnogo znači, rodio se brat naš hrabri i najjači - napisale su Delije na transparentu, koji je postavljen dok su gorele baklje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.