DA LI SE OVO ISPLATI: Kampaco će zbog želje da igra sa Jokićem u Denveru biti na MINIMALCU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 15:18

DA LI SE OVO ISPLATI: Kampaco će zbog želje da igra sa Jokićem u Denveru biti na MINIMALCU (FOTO)

Real "odrao" Aregntinca.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco potpisao je dvogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima.

Ugovor je navodno vredan 7,4 miliona dolara, ali će Kampacu od toga ostati tek dva miliona dolara bruto.

El argentino Facundo Campazzo fue presentado como jugador de Denver Nuggets https://t.co/sdzvfEZTte

— OVACIÓN 🏅 (@Ovaciondigital) December 1, 2020

Razlog je što će Kampaco od sopstvene plate morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrije veći deo odštete Real Madridu u iznosu od 6.000.000 dolara, jer prema NBA pravilima klub može da plati maksimalno 725.000 američkih novčanica.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

Kampaco je ove sezone prosečno beležio 13,5 poena uz 6,7 asistencija u Evroligi, a prošle 9,9 poena, 7,1 asistencija i 2,3 skokova po meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.