DA LI SE BAJKA NASTAVLJA? Evo kada Natalija Stevanović igra meč trećeg kola Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 22:20

DA LI SE BAJKA NASTAVLJA? Evo kada Natalija Stevanović igra meč trećeg kola Vimbldona

Nemica na crti.

Srpska teniserka Natalija Stevanović saznala je u kom terminu će na megdan Nemici Tamari Korpač u trećem kolu Vimbldona.

Naša igračica će na terenu broj osam od 12 časova po srednjeevropskom vremenu tražiti novo iznenađenje. Ovo će biti prvi duel dana na tom terenu.

Srpkinja je priredila senzaciju turnira i rezultat karijere, pobedom nad nekadašnjom prvom igračicom sveta Karolinom Pliškovom u drugoj rundi takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Natalija Stevanovic 🤝 @DjokerNole

There's just something tasty about our grass 🌱 🇷🇸#Wimbledon pic.twitter.com/ppiD144b3m

— Wimbledon (@Wimbledon) June 29, 2023

Natalija je pre starta najvećeg turnira sveta zauzimala 225. mesto na WTA listi, a jasno je da će nakon turnira u prestonici Engleske doživeti veliki uspon.

Pored Stevanovićeve, Laslo Đere i Novak Đoković su preostali srpski takmičari na Vimbldonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.