DA LI OSTAJE U MERCEDESU: Hamilton se poverio Britancima, više nema dileme

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 15:00

DA LI OSTAJE U MERCEDESU: Hamilton se poverio Britancima, više nema dileme

Srušio rekord legendarnog Šumahera.

Luis Hamilton je trijumfom na VN Portugalije nadmašio Mihaela Šumahera i postao je rekorder sa najviše pobede (92) u formuli 1.

Svetski šampion je u razgovoru sa "Skaj sport" istakao da prošle godine nije razmišljao o novom ugovoru sa Mercedesom, ali da će sledeće sezone voziti za nemačkog giganta.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

Najbolji vozač u istoriji formule jedan je Mercedesu pristupio 2013. godine i od tada zna samo za uspehe.

One team, one dream. Thank you Mercedes ❤️ #92 pic.twitter.com/mWqgsOfD8E

— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) October 26, 2020

- Ništa još nije gotovo. Želim da nastavim ovaj niz. Želim da kada prođe karantin nastavimo po starom i da svako od nas bude na mestu koje zaslužujem. Želim da nastavim da se trkam, samo ne znam dokle ću moći - rekao je Hamilton i dodao:

Sada moram da počnem da mislim na budućnost i da pravim planove - istakao je Britanac, koji će u januaru 2021. oduvati 36 svećicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alfa Romeo ostaje, šta je sa Kimijem?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Saradnja Italijana i Švajcaraca produžena...Italijanski proizvodjač automobila Alfa Romeo i Zauber produžili su danas partnerstvo na još godnu dana u šampionatu Formule 1...Prema novom ugovoru, ekipa će se i naredne sezone takmičiti pod imenom Alfa Romeo...Taj proizvođač se u Formulu 1 vratio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.