DA LI ON ZNA NEŠTO VIŠE O ODLASKU TRINKIJERIJA: Mačvan ostavio poruku koja je zbunila mnoge Grobare (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 20:40

DA LI ON ZNA NEŠTO VIŠE O ODLASKU TRINKIJERIJA: Mačvan ostavio poruku koja je zbunila mnoge Grobare (FOTO)

Crno-beli moraju da traže novog trenera.

Tema dana, makar među navijačima Partizana, je odlazak Andree Trinkijerija sa mesta trenera crno-belih što je sve neprijatno iznenadilo.

Navijači su uglavnom razočarani potezom koji je Trinkijeri odlučio da povuče, posebno zbog toga što je Italijan uvek isticao da mu novac nije bio u prvom planu kada je odlučio da prihvati ponudu Partizana, a međi mnogim reakcijama na Tviteru se našla i ona Milana Mačvana, nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentativca Srbije koji je u dva navrata nosio dres crno-belih, a nedavno je završio igraču karijeru.

Sto bi Muta rekao:”sve je ovo normalno,nemoj da se čudite” ja bih dodao i očekivano,dugo se spremalo

— Milan Macvan (@MilanMacvan13) June 29, 2020

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

Mačvan je citirao trenera Miroslava Mutu Nikolića uz njegov dodatak, a upravo je to i navelo na razmišljanje navijače Partizana. Ipak, samo Mačvan zna na šta je tačno mislio kada je napisao ovaj tvit.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.