DA LI MU JE OVO NAJLEPŠI GOL KARIJERE? Urošević kaže - NIJE! Tokom meča je Loli OVO dobacio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 22:00

DA LI MU JE OVO NAJLEPŠI GOL KARIJERE? Urošević kaže - NIJE! Tokom meča je Loli OVO dobacio

Nisu zadovoljni, ali nisu ni nezadovoljni crno-beli.

FK Partizan je odigrao 1:1 sa Gentom u Belgiji u okviru četvrtog kola Lige konferencija.

Jedini gol za crno-bele postigao je Slobodan Urošević neverovatnom majstorijom.

- Zahtevna utakmica, dosta intenziteta. Znali smo šta nas čeka, neki igrači su povređeni, prvi put smo probali ovu formaciju. Ne možemo biti nezadovoljni. Išli smo na pobedu. Opet smo poveli i primili gol, ko zna koji put se to dešava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je levi bek Partizana.

Njegovu golčinu možete videti OVDE. Da li mu je najlepši pogodak karijere? Zanimljivo, Urošević kaže da je najlepši samo u konkurenciji onih koje je postigao 'desnicom'.

- Ovo mi je najlepši gol desnom nogom u karijeri. Pre meča sam rekao da ću dati dva gola, pa sam tokom meča rekao Loli da ću dati još jedan. Ostaje za sledeći meč.

Igor Vujačić je takođe tek delimično zadovoljan.

- Teška utakmica, ušli smo s dozom respekta prema njima. U drugom poluvremenu je to bolje izgledalo, dali smo gol. Ali nije bilo četiri prvotimca, šta da radimo. Borićemo se i u narednim utakmicama - rekao je Vujačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.