DA LI JE VREME ZA ZVEZDU? Milivojević se oprostio od Kristal Palasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 20:38

DA LI JE VREME ZA ZVEZDU? Milivojević se oprostio od Kristal Palasa

Napustio Orlove.

Srpski fudbaler Luka Milivojević neće više nositi dres Kristal Palas - zvanično je objavio klub iz Londona.

Odlazak dugogodišnjeg kapitena bio je već najavljen, a sada se pored Orlova, oglasio i Milivojević.

- Bila je privilegija provesti skoro sedam godina u ovom posebnom klubu. Želim da se zahvalim svim trenerima i zaposlenima koji su učinili da moj boravak ovde bude sa uživanjem. Kada pogledam klub sada u odnosu na onda kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ja došao, vidim tim pun ambicije za višim dostignućima. Budite sigurni da ću pratiti rezultate sa strane. Navijačima: postoji nešto posebno o "Selhrst parku" i način na koji ste bili uz mene na terenu, bilo da se pobeđuje ili gubi. To je nešto što nikada neću zaboraviti. Igrati u Premijer ligi je san svakog igrača i raditi to toliko dugo za Kristal Palas je bila čast. Nadam se da sam vas sve učinio ponosnim - rekao je Milivojević.

A captain. A role model. A legend.

Thank you for everything, Luka ❤️💙

📰 https://t.co/vtQlDDTbeB#CPFC pic.twitter.com/C0OahzNXnB

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) May 24, 2023

Ova objava bivšeg reprezentativnog fudbalera može obradovati navijače Crvene zvezde, pošto se u prethodnih nekoliko meseci upravo Marakana spominjala kao naredna destinacija Luke.

Takođe, u igri je i drugi bivši klub veznjaka - Olimpijakos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.