DA LI JE ROČESTI ZAVRŠIO SA ZVEZDOM: Obradovićev ODGOVOR stao je u dve rečenice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 13:45

DA LI JE ROČESTI ZAVRŠIO SA ZVEZDOM: Obradovićev ODGOVOR stao je u dve rečenice (FOTO)

Amerikancu ističe ugovor.

Ostaje ili odlazi. Već nekoliko nedelja se među navijačima Crvene zvezde vodi polemika o statusu Tejlroa Ročestija.

Iskusni plej je u oktobru potpisao dvomesečni ugovor koji ističe ovih dana. Amerikanac pruža daleko slabije partije nego u prvom mandatu na Malom Kalemgdanu naročito u fazi odbrane

Trener Crvene zvezde Saša Obradović koji će presuditi o daljoj sudbini Tejlora Ročestija bio je veoma kratak po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanju ove teme:

- Ta tema sada nije na stolu. Ročesti je sa nama, trenira i tu se, za sada, priča završava - kratko je rekao za Sportski žurnal šef struke Crvene zvezde.

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Ajaks.

Crveno-bele u četvrtak u okviru 12. kola Evroilige čeka teško gostovanje u Tel Avivu protiv Makabija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.