DA LI JE REALNO: Posle svađe sa sudijom, Nole totalno izgubio živce i koncentraciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 12:03

DA LI JE REALNO: Posle svađe sa sudijom, Nole totalno izgubio živce i koncentraciju

Nepotrebna rasprava vratila Amerikanca u igru.

Počeo je u svom stilu Novak Đoković duel protiv Tomija Pola u polufinalnom duelu Australijan Opena. Veoma brzo poveo je srpski šampion sa 5:1 i činilo se da će rutinski osvojiti prvi set.

Međutim, onda se dogodilo nešto potpuno bizarno.

 U jednom trenutku Đoković je iušao u svađu sa sudijom zbog toga što je opomenut zbog prekoračenja vremena predvođenog za servis.

Novak je između dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poena otišao po peškir i dobio opomenu od sudije, što ga je toliko iznerviralo i da ušao u raspravu.

Posle toga Đoković je totalno izgubio fokus i koncentraciju, dozvolio Polu da napravi čak dva brejka i dođe do izjednačemnja - 5:5.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.