DA LI JE OVO ODLIKA VELIKANA? Oliveru Kanu ZABRANJENO da bude na proslavi titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 08:25

DA LI JE OVO ODLIKA VELIKANA? Oliveru Kanu ZABRANJENO da bude na proslavi titule

Neverovatan potez.

Fudbaleri Bajerna su osvojili 11. vezanu titulu šampiona Nemačke. Oni su savldali Keln sa 2:1 u gostima, a posrećilo im se da Borusija u Dortmundu nije pobedila Majnc (2:2) i tako su se dokopali" trofeja.

Odmah posle utakmcie završena je saradnja sa Oliverom Kanom (direktor) i Hasanom Salihamidžićem (sportski direktor).

Legendarni golman doživeo dodatnu neprijatnost, pošto mu je zabranjeno da proslavi titulu sa igračima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Zabranjeno mi je iz kluba da putujem u Keln na utakmicu i da prisustvujem proslavi titule. Bio je to najgori dan u mom životu, oduzeti mi priliku da slavim sa momcima - rekao je Kan.

Naravno, nije propustio priliku da igračima čestita na tituli.

- Neverovatno! Veliki kompliment i čestitke momcima! Uvek sam govorio da dae sve od sebe do kraja i nikada ne odustajte. Neverovatno sam ponosan na vas i na ovo dostignuće. Voleo bih da mogu da slavim sa vama, ali nažalost ne mogu da budem sa vama danas jer mi je klub to zabranio. Jedva čekam sledeću sezonu! Nećemo osvojiti samo 12. uzastopnu titulu.

Otkaz je normalna strav, ali zabraniti legendi kluba da ode na meč poslednjeg kola i prisustvuje utakmici koja će zauvek biti zapamćena svakako nije odlika velikog kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.