Izvor: HotSport.rs, 29.Feb.2024, 14:03

DA LI JE OVO KRAJ KARIJERE ZA POGBU?: Četvorogodišnja suspenzija za Francuza!

Težak udarac. Fudbaler Juventusa, Pol Pogba suspendovan je na četiri godine zbog dopinga, pošto je prihvaćen zahteb antidoping tužilavštva, prenosi italijanski ‘Tutosport’. On je nakon utamice protiv Udinezea 20. avgusta bio pozitivan na testosteron, odnosno pentadehidroepiandrosterona. Ovo je veliki udarac za Francuza, ali i za ‘Staru damu’, koja je velike nade polagala u ovog igrača. Pogba je svoje najbolje ... Read more
The post DA LI JE OVO KRAJ KARIJERE ZA POGBU?: Četvorogodišnja suspenzija za Francuza! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri godine bez fudbala zbog dopinga: Da li testosteron svira kraj karijere Pola Pogbe?

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

Francuski fudbalski internacionalac Pol Pogba (30) ima s italijanskim velikanom Juventusom ugovor do juna 2026, ali u sledeće četiri godine neće moći da igra.

Nastavak na Danas...

Fudbal: Pol Pogba, fudbaler Juventusa, suspendovan na četiri godine zbog dopinga

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

Francuski fudbaler, koji je ranije nastupao i za Mančester junajted, pao je na nasumičnoj kontroli posle utakmice Juventusa u prvom kolu italijanskog šampionata 20. avgusta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.