DA LI JE OVO DOKAZ DA MEKGREGOR NIJE SILOVAO DEVOJKU? Pojavio se snimak koji baca sumnju na sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:14

DA LI JE OVO DOKAZ DA MEKGREGOR NIJE SILOVAO DEVOJKU? Pojavio se snimak koji baca sumnju na sve (VIDEO)

Slučaj je svakako na snazi.

Velika bura digla se oko UFC borca Konora Mekgregora, koji je optužen da je silovao ženu nakon čestvrtog meča finalne serije NBA lige.

Prethodno se u javnosti pojavio snimak na kojem se vidi kako Mekgregor žensku osobu vodi u toalet, nakon što su prethodno razgovarali. Pomenuta devojka, Mekgregora je optužila da ju je naterao da je oralno zadovolji, a potom je i pljunuo.

- Nakon što je TZM objavio video, advokat tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sada promenio svoju priču. Gospodin Mekgregor pozdravlja istragu, za koju čvrsto veruje da će pokazati da su tvrdnje protiv njega lažne - stpoji u saopštenju Mekgergorovih advokata.

Ipak, ubrzo se u javnosti pojavio još jedan snimak, na kojem se vidi kako MMA borac razgovara sa ženskom osobom za koju se veruje da je upravo pomenuta devojka. Ipak, ono što je privuklo pažnju javnosti je to što je ovaj video navodno snimljen nakon što ga je optužila za silovanje.

The woman accusing Conor McGregor of rape was chilling with him just 30 minutes after she claims the sexual assault happened. 🙄

She didn’t run to the numerous police officers in the arena. She didn’t phone 911. She didn’t ask bystanders for help.

What does she do?

Two days… pic.twitter.com/zyyB4ZDcS2

— Amiri King (@AmiriKing) June 18, 2023

Na snimku se jasno može videti kako Mekgergor prilazi i najnormalnije razgovara sa devojkom, a potom odlazi van vidokruga kamere.

Ovaj snimak je pokrenuo brojne teorije na društvenim mrežama, a mnogi spekulišu i da se radi o prevari, i da je Mekgregoru "namešteno".

Ipak, istraga i dalje traje i ostaje nam da vidimo kakav će biti konačan epilog ovog skandala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.