DA LI JE OVO DOBRO? Poznato ko će SUDITI Zvezdi na EVROPSKOJ premijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 16:48

DA LI JE OVO DOBRO? Poznato ko će SUDITI Zvezdi na EVROPSKOJ premijeri

Meč je na programu u utorak u Beogradu od 21.

Poznato je ko će deliti pravdu šampionu u Srbije na startu kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona. Timoteos Kristofi, kiparski sudija određen je da sudi Crvenoj zvezdi protiv Evrope iz Gibraltara.

Večeras u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - "kraljica" ovog takmičenja Sevilja ili Mančester junajted? Kec je 2.90, dvojka 2.60, a iks koji vodi u produžetke - 3,05. Što se golova tiče, 0-2 nosi kvotu 1.60, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a 3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Mančester junajted.

Kristofi spada u red mlađih sudija, internacionalac je od 2018. i za sada je sudio samo nekoliko mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Kiprani su u dobrim odnosima sa Srbima (nisu priznali nezavisnost Kosova), pa je i to možda povoljna okolnost. Makar se ne očekuje da bude protiv Zvezde. Njemu će u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" pomagati zemljak Marios Kologiriu i Bugarin Ivo Kolev, dok će četvrti sudija biti Vladimir Volkov (Bugarska).

Crvena zvezda je i prijavila igrače za prvo i drugo kolo kvalifikacija. Sem Branka Jovičića koji odlazi u Ural, nisu prijavljenik Hoze Kanjas i Stefan Hajdin, za koje se takođe očekuje da će napustiti klub.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.