DA LI JE MOGUĆE: Svi se PLAŠE Srbina, kapiten Plavaca ga UPOZORAVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGUĆE: Svi se PLAŠE Srbina, kapiten Plavaca ga UPOZORAVA (FOTO)

Kakvi su tek ostali.

Otkako je Džon Teri u nemilosti menadžera Čelsija Kontea, kapitensku traku Plavaca preuzeo je Geri Kejhil. Engleski reprezentativac izneo je niz pikanterija iz svlačionice vodećeg tima Premijer lige, a poseban akcenat bacio je na učinak srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića.

- Bane je zver, bez konkurencije naš najjači igrač u ekipi. Ako se ja pitam, sa njim ne treba imati posla, ne posećuje mnogo teretanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je kao stena. Ogroman. Ne znam kako bi izgledao da trenira svakodnevno ili da poradi na mišićnoj masi, međutim, sigurno ne bi to predstavljalo lep prizor – kroz smeh kaže vođa tima sa Stanford Bridža.

Iako na terenu deluje prgavo i bezobrazno, sušta suprotnost je sa Dijegom Koštom. Brazilac je najomiljeniji, kada se pravi atmosfera u svlačionici.

- Konstantno se smeje, šali na tuđ račun ili imitira druge igrače. Istina, dešava se da potpuno izgubi razum i poludi, ali je jako zabavan lik.

Ni Kejhilov prethodnik sa trakom, nije prošao bez opaske.

- Ako nekog slučajno vidite da se slika, Džon će učiniti sve da se i on nađe u kadru. Ukoliko se, ipak, dogodi da na Instagramu ili Fejsbuku neko postavi fotografiju ekipe, obavezno Teri autora moli da i njega taguje.

Što se tiče di-džejeva, pre izlaska na teren, Geri je otkrio da o tome brinu drugi.

- Svojevremeno smo se takmičili u kvizu i golman Asmir Begović je bukvalno znao sve odgovore. Nismo očima verovali, pokazao je neverovatan nivo inteligencije, čak i na pojedina pitanja koje retko koji fudbaler ume da reši. Postideo sam se, iako je mlađi od mene, zanimaju ga razne sfere i u mnogo stvari je upućen – dodao je Kejhil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.