DA LI JE BILO FRKE U SVLAČIONICI: Vazura demantovao da je došlo do sukoba Natha i Sume (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE BILO FRKE U SVLAČIONICI: Vazura demantovao da je došlo do sukoba Natha i Sume (VIDEO)

Crno-beli poraženi na Banovom Brdu.

Fudbaleri Partizana pretrpeli su treći prvenstveni poraz. Crno-beli su sa 2:1 izgubili od Čukaričkog na Banovom Brdu. Neuspe je svim u klubu iz Humske teško pao, a izgleda da je došlo do žučne rasprave, a nezvanično i sukoba u svlačionici posle meča na Čukarici.

Nešto je ozbiljno puklo u Partizanovoj svlačionici posle meča sa Čukaričkim i poraza na Banovom brdu sa 2:1. Trener Savo Milošević nije se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na konferenciji za medije a prema najnovijim informacijama, u svlačionici je došlo do obračuna dvojice najboljih igrača crno-belih Bibrasa Natha i Sejdube Sume koji su sprečili ostali saigrači.

Kako prenosi Sportski Žurnal, njih dvojica su imali žučnu raspravu u svlačionici. Tim povodom se oglasio i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

– Nije istina da je bila svađa! Normalna rasprava, kako to obično i biva kada se gubi. Ko je šta uradio, ko se nije vratio… Sve u cilju preokreta. Nema mesta senzacionalizmu – poručio je Vazura.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska košarkašica Milica Milošev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.