DA LI JE BAHAR POGREŠIO? Motika strelac jedinog gola u meča sa Hajdukom iz Splita

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 20:57

DA LI JE BAHAR POGREŠIO? Motika strelac jedinog gola u meča sa Hajdukom iz Splita

Dobro je startovao u novom timu.

Fudbalski klubovi se širom Evrope sšpremaju za sledeću sezonu. Tako su igrala i dva tima iz bivše Jugoslavije. Olimpija je savldala Hajduk iz Splita sa 1:0, a jedini strelac je bio doskorašnji igrač Zvezde Nemanja Motika.

Mladi srpski reprezentativac je otišao u Ljubljanu, zaigrao je na prvoj prijateljskoj utakmici ovog kluba protiv Hajduka iz Splita i odmah je pokazao svoj talenat.

Motika je ušao u igru u 46. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča, a nešto manje od pola sata mu je bilo potrebno da matira golmana Splićana i tako svojoj ekipi i donese pobedu.

🐉 Zmaji do prestižne zmage nad Hajdukom! Edini strelec na današnji pripravljalni tekmi je bil Nemanja Motika. pic.twitter.com/q5eO1M2Zs6

— NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) July 2, 2023

Možda je ovo pokazatelj, da je trener Zvezde Barak Bahar pogrešio, da je možda mogao da barem pogleda jednom Motiku, ali nije i sada je u Ljubljani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.