MISTERIJA PORODICE ĐOKOVIĆ: Znate li ko je ON? Nikada se nigde ne pojavljuje, a nedavno je supruga Novakovog brata objavila OVU sliku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 18:57

MISTERIJA PORODICE ĐOKOVIĆ: Znate li ko je ON? Nikada se nigde ne pojavljuje, a nedavno je supruga Novakovog brata objavila OVU sliku (FOTO)

Retko kada se pojavljuje u javnosti.

Godinama unazad, najpoznatija braća u našoj zemlji, a i šire svakako su braća Đoković. Ipak od sve trojice, Marko je onaj koji se najmanje eksponira u javnosti i kojeg je gotovo nemoguće videti na prestoničkim događajima, a retko kada se pojavljuje i na Novakovim mečevima.

Svoj život gradi daleko od očiju javnosti, a već godinama živi daleko od Srbije, odnosno u sunčanoj Marbelji gde je i izgradio uspešnu karijeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, iako je još sa 14 godina počeo profesionalno da se bavi tenisom, napustio je beli sport i odlučio da se posveti karijeri koju gradi na teniskoj akademiji u Španiji.

Pored svega, Marko nije ni preterano aktivan na društvenim mrežama tako da se o njemu jako malo zna. Pored karijere koju gradi, uživa u ljubavi sa brazilskom dizajnerkom Letisijom.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji)

A kako Marko sada izgleda nedavno nam je pokazala Sara, supruga Đorđa Đokovića koja je tokom boravka upravo u Marbelji podelila slike porodičnog druženja na kojima je između ostalih i Marko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.