Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI GA SUDIJE U PREMIJER LIGI NE VOLE: Mitar isključen posle 15 minuta igre! (VIDEO)

Iz kola u kolo čekamo da Aleksandar Mitrović zablista u dresu Njukasla i Premijer ligi. Ali, da bi se to dogodilo moraćemo da sačekamo najmanje još dva kola, a možda i više.

Naime, bivši napadač Partizana isključen je u 15. minutu utakmice koju njegov Njukasl igra protiv Arsenala. Mitrović je otvorenim đonom nagazio na stopalo Kokelana, a sudija Mariner je isključio našeg reprezentativca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Da li je odluka engleskog arbitra bila prestroga?
(Izvor: YouTube/Golas)
The post DA LI GA SUDIJE U PREMIJER LIGI NE VOLE: Mitar isključen posle 15 minuta igre! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović prvi put pocrveneo u Premijer ligi

Izvor: Blic, 29.Avg.2015

Naš fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović baš je neslavno započeo svoju karijeru u Premijer ligi, pošto je na svojoj drugoj utakmici kao starter u Njukaslu dobio direktan crveni karton, i to već u 16. minutu...Njega je sudija Andre Mariner isključio praktično na početku utakmice sa Arsenalom,...

Nastavak na Blic...

Mitrov danak neiskustvu koštao Njukasl poraza (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015

Arsenal maetrijalizovao brojčanu nadmoć na terenu i osvojio ceo plen na 'Sent Džejms Parku' na premijeri 4. kola Premijer lige...'Svrake' su veoma nervozno i preageresivno ušle u meč, Sisoko je zaradio žuti karton već nakon tri munuta igre, a već u 15-om ostali sa desetoricom...Aleksandar Mitović...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.