DA LI ĆE SE MESI VRAĆATI NA TEREN: Navijači Intera iz Majamija ljuti na klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 10:58

DA LI ĆE SE MESI VRAĆATI NA TEREN: Navijači Intera iz Majamija ljuti na klub

Argentinac propustio tri meča u nizu u šampionatu.

Inter iz Majmija odigrao je 1:1 sa Njujork Sitijem bez najveće zvezde tima Lionela Mesija koji je propustio treći meč u šampionatu za redom zbog povrede. Mesi je prethodno propustio mečeve u šampionatu sa Orlandom i Atlantom, kao i sa Hjustonom u finalu Kupa, a Majami nijedan od tih mečeva nije dobio.

Navijači koji su potrošili ozbiljan novac kako bi videli Argentinca na terenu su postali ljuti na klub jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Inter nije transparentan što se tiče povrede Mesija, a neki su izgubili i strpljenje. Još uvek se ne zna ni kakva je povreda u pitanju, kao ni kada će se Mesi vratiti na teren, a do kraja ligaškog dela sezone je ostalo još četiri kola.

 - Objavite sastav tima i ne zamajavajte svoje navijače. Ne brukajte se. Da li možete da budete malo precizniji o tome šta se dešava sa Mesijem - napisao je jedan navijač na objavu kluba pre meča sa Sitijem na osnovu koje se moglo saznati da će Argentinac preskočiti i taj meč.

Ipak ,sve ovo ne sprečava Inter iz Majamija da nastavi sa unovčavanjem Mesijevog lika. Tako su već poslate nove cene karata na adrese registrovanih navijača, a cene su astronomske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.