DA LI ĆE PROTIH ALKMARA HUMSKA BITI PUNA: Danas je u Nionu dan D

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE PROTIH ALKMARA HUMSKA BITI PUNA: Danas je u Nionu dan D

Crno-beli izneli pravne argumente.

U ponedeljak je u Nionu izvršeno obavljeno usmeno saslušanje pravnog tima FK Partizan o žalbi na odluku UEFA o suspenziji stadiona u Humskoj na dva meča.

Potredsednik crno-belih Vladimir Vuletić izneo je pravne argumente, a konačna odluka UEFA se očekuje u toku današnjeg dana. Partizan želi da se kazna ublaži kako bi AZ Alkmar 19. sepetembra u Ligi Evrope dočekao pred publikom.

Our #EuropaLeague Group L >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fixture dates and kick-off times... pic.twitter.com/wjay6V0l31

— Partizan Belgrade 🇬🇧 (@FKPartizanEN) August 30, 2019

Podsetimo, UEFA je kaznila Partizan po četiri tačke: zbog bacanja objekata, korišćenja pirotehničkih sredstava, rasističkog ponašanja, kao i blokiranih stepenica, na utakmici protiv turske Malatije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su odradili jedan meč kazne protiv Moldea, kada je UEFA dozvolila deci mlađoj od 14 godina da budu na stadionu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.