DA LI ĆE OVO GROBARI SMATRATI IZDAJOM: Kevin Panter za veliku lovu ide u Real (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:05

DA LI ĆE OVO GROBARI SMATRATI IZDAJOM: Kevin Panter za veliku lovu ide u Real (FOTO)

Madriđani rasteretili budžet.

Samo najveći optimisti su se nadali da će Kevin Panter i treću sezonu zaredom ostati u Partizanu. Kapitenu crno-belih je posle sjajnih igara u Evroligi toliko porasla cena da su šanse da ostane u Humskoj mere u promilima.

Ponude pljušte sa svih strana. Pričalo se najviše o Panatinikosu, pominjala se Barseloma, ali će sjajni šuter po pisanju španskih medija najverovatnije u Real. Bez obzira na onaj duel u drugoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plej-ofa Evrolige i tuču sa Serhiom Ljuljom iz koje se izrodio retko viđen incident.

Real Madrid reportedly could offer €1.8 Million to secure Kevin Punterhttps://t.co/zmTuWjMf70

— Sportando (@Sportando) June 26, 2023

Kraljevski klub" se rastao sa Najdželom Vilijams-Gosom, Adamom Hangom, Petrom Kornelijem i Entonijem Rendolfom, tako da je dobrano rasteretio budžet i da će biti dovoljno novca za pojačana, piše Sportando.

Sport 24 ide dalje sa tvrdnjama, Real kapitenu Partizana može da ponudi 3.500.000 evra bruto, što posle poreza iznosi 1.800.000 evra po sezoni, prenosi i Sportando. To je u rangu jednog od najplaćenijih igrača u klubu Edija Tavaresa

Takođe, Španci pišu i da je povratak Fakunda Kampaca u Madrid gotovo izvesna stvar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.