DA LI BI MU NAVIJAČI OPROSTILI: Salah napušta Liverpul i odlazi u redove velikog rivala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 13:03

DA LI BI MU NAVIJAČI OPROSTILI: Salah napušta Liverpul i odlazi u redove velikog rivala (FOTO)

Egipćanin na prekretnici.

Posle četiri sezone Mohamed Slaha mogao bi da napusti Liverpul, a na iznenađenje navijača Redsa njegov naredni klub mogao bi da bude Čelsi. Bio bi to povratak Egipćanina na Stamford Bridž, mada se nije naigrao u prvom mandatu.

Nmeački mediji prenose da je Salah želja menadžera Plavaca Tomasa Tuhela. Egipćanin je najbolji strelac Liverpula u poslednje četiri sezone, a nedavno je rekao da ne želi još uvek da priča o svojoj budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se ne pita samo on.

Chelsea are considering signing Liverpool Striker Mohamed Salah#salah #Liverpool #PremierLeaguehttps://t.co/wm3xZ0usDz

— Msc Football (@FootballMsc) May 8, 2021

Salah je u Čelsiju proveo godinu i po dana, ali se nije naigrao. Bio je na pozajmicama u Fjorentini i Romi za koju je kasnije potpisao i ugovor, da bi potom stigao u Liverpul za koji je odigrao 198 utakmica i postigao 123 gola.

Na Nou Kampu se danas (16.15) igra meč koji će umnogome uticati na borbu za titulu u Španiji. Barselona čeka Atletiko Madrid, i ako ga pobedi, prestići će ga, dok remi najviše odgovara Realu. Kvota na keca je 1,93, iks je 3,50, a dvojka 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Atletiko Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.