DA LAKŠE PADNE PORAZ OD ALBE: Partizanu lepe vesti stigle iz Krasnodara i Bilbaa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LAKŠE PADNE PORAZ OD ALBE: Partizanu lepe vesti stigle iz Krasnodara i Bilbaa (FOTO)

Crno-beli u sledećem kolu gostuju Lijetuvos Ritasu (5. decembar).

Košarkaši Partizana utorak su na svom terenu lako poraženi Albe (80:96) u šestom kolu Evrokupa. Ovaj težak poraz može da lakše padne crno-belima kada čuju vesti iz Krasnodara i Bilbaa.

Pročitajte i:

Naime, direktni rivali Partizana za sledeću fazu takmičenja su doživeli poraze u ovom kolu. Lokomotiva Kuban je upisala  očekivanu pobedu nad Limožom (81:55), tako da je francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastav ostao na dve pobede posle šest mečeva.

Neuspeh doživela i ekipa Bilbaa. Španski tim je na domaćem terenu izgubio od Lijetuvos Ritasa (96:79) i tako ostao na identičnom skoru kao Partizan (1-5) posle šest odigranih utakmica.

Der Nachbericht zum heutigen emotionalen Heimsieg vs. @GSBasketbol (86-78): https://t.co/D9puhCWkJy. Gute Nacht! ✌🏼 pic.twitter.com/uaHpzNJ7rP

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) November 15, 2017

U ostalim mečevima, ekipa Bajerna, koju sa klupe vodi selektor Aleksandar Đorđević je rutinski zabeležila novu pobedu. Bavarci su kao domaćin slavili protiv Galatasaraj (86:78). Stefan Jović i Vladimir Lučić nisu igrali za Bajern zbog povreda, ali je zato njihov saigrač Milan Mačvan dao veliki doprinos u pobedi sa 10 poena, 3 skoka, 2 asistencije i isto toliko ukradenih lopti.

Budućnost i pored poraza na gostovanju Ređo Emiliji (77:71) može da bude zadovoljna jer je italijanskog predstavnika u Podgorici pobedila sa osam poena razlike tako da ima prednost kada se gledaju međusobni dueli.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.