DA KUCNEM U DRVO ILI U GLAVU... Novak najavio pohod na Vimbldon - u odličnom je raspoloženju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 20:57

"DA KUCNEM U DRVO ILI U GLAVU..." Novak najavio pohod na Vimbldon - u odličnom je raspoloženju

Spreman je.

Novak Đoković je jako dobro raspoložen uoči početka Vimbldona.

Branilac pehara u Londonu u ponedeljak 3. jula od 14.30 otvara turnir na Centralnom terenu protiv Argentinca Pedra Kaćina.

- Sve je dobro, sve je dobro za sada, što se kaže, da kucnem u drvo ili u glavu. Pripreme su odlično prošle. Ovde smo došli pre osam, devet dana sa namerom da imamo malo više vremena na travi s obzirom da je veoma specifična podloga koja zahteva više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnje na terenu u vezi sa kretnjom i pripremama. Prosto za udarce, potpuno je drugačiji stil igre nego na šljaci i s obzirom da sam verovatno jedini igrač iz vrha koji nije igrao nikakav pripremni turnir pred Vimbldon morao sam da dođem malo ranije, tako da sam zadovoljan kako sve ide i uzbuđen za sutra - rekao je Novak u razgovoru za Sportklub.

Na konstataciju da nikada nije bio veći favorit, samo se nasmejao.

- Dobro je da ima anticipacije i razgovora o tome jer to je na neki način nešto što privlači pažnju na turnir, ali meni to ne menja ništa u pristupu, bio prvi ili zadnji favorit, uvek je pristup isti. Znam šta mi je činiti, sedam mečeva da se osvoji titula, milion puta sam bio u ovoj situaciji i na Vimbldonu i na ostalim grend slemovima tako da je na meni da uradim svoj posao. Idem korak po korak, opet, grend slemovi su takvi da igraš svaki drugi dan i dobro je što imaš priliku da se oporaviš i da nekako pripremiš svoje telo za naredni izazov. Jedva čekam da izađem na Centralni teren, ipak je to teniski hram kako ste ga nazvali - zaključio je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.