DA IDEM JA? ŠTA STE REKLI? SAD ĆU DA IDEM! Skandal na Ivanovićevoj konferenciji posle derbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 22:39

"DA IDEM JA? ŠTA STE REKLI? SAD ĆU DA IDEM!" Skandal na Ivanovićevoj konferenciji posle derbija

Naljutio se na jednog novinara.

Košarkaši Partizana ostvarili su i drugu pobedu protiv Crvene zvezde (87:78) u finalnoj seriji ABA lige.

Strateg Zvezde Duško Ivanović izneo je svoje mišljenje o meču.

- Prvo čestitam Partizanu, iskoristili su prednost domaćeg terena i vode 2:0. Mi smo igrali večeras puno bolje u prvom poluvremenu, imali smo i šanse da pobedimo, ali mislim da smo darovali ovu pobedu nekim promašajima i naročito sa padom u odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugom poluvremenu. Ali dobro, igra se do tri pobede, ništa se ne menja, ni naš 'filing', ni ambicije da osvojimo - rekao je Ivanović, a onda je jedan od novinara ili nešto dobacio ili se samo nasmejao.

Odmah je reagovao trener crveno-belih.

- Da idem ja? Šta ste rekli? Sad ću da idem! Imajte malo respekta. Hajde recite sad slobodno - iznervirano je govorio Ivanovićm, a onda se malo smirio i nastavio:

- Nama je falio dobar završetak akcije. Mašili smo zicere, zaboravili da traje meč 40 minuta.

Zašto je tako samouveren?

- Ja strašno verujem mojim igračima, znam kako mogu da igraju, znam da možemo da pobedimo Partizan i to iskreno mislim. I ako neko hoće da osvoji finale, taj ne sme da ima sumnje da će da pobedi. Ni ja ni moji igrači. Mi nemamo sumnje.

O trećem meču?

- Detalji će odlučiti, ali i mi i Partizan ćemo nešto menjati u narednim mečevima - rekao je Ivanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.