Cvitanović: Možete i da pucate, čist sam kao suza

Izvor: RTS, 21.Sep.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvitanović: Možete i da pucate, čist sam kao suza

Nakon što su ga pretukla dvojica maskiranih napadača, trener zagrebačkog Dinama Mario Cvitanović poručuje da je njegov privatni život "čist kao suza" i da samo želi da se bavi svojim poslom.
Cvitanovića su sinoć u Zagrebu, ispred stana, napala dvojica maskiranih napadača

"Moj privatni život je apsolutno čist kao suza, tu nema ni jedne tamne tačke, odnos sa igračima je odličan", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je Cvitanović na konferenciji za novinare.
On je naglasio da želi da Dinamo igra dobro, da bude prvak i nekoliko puta ponovio da živi za fudbal, da samo želi da bude trener i da se bavi svojim poslom.
"To mi niko ne može oduzeti... A, ako neko želi, neka slobodno puca u mene. Više neću reći ni reči o ovom slučaju", rekao je Cvitanović.
Član Dinamove uprave zadužen za bezbednost Krešimir Antolić rekao je da je zagrebačka policijska uprava najbolja u zemlji i da ukoliko želi ovaj slučaj može vrlo brzo da reši.
"Činjenica je da su dva idiota zamaskirana podmuklo i kukavički iz zasede napali Marija Cvitanovića i o tome više ne želim ništa reći, a policija taj slučaj može lako da reši", rekao je Antolić, koji je radio u zagrebačkoj policiji.
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da policija intenzivno radi na rešavanju slučaja, ali da ne može da govori o detaljima.
Napad na Cvitanovića osudio je i Fudbalski savez Hrvatske.
"To je nastavak niza huliganskih napada na članove fudbalske porodice koji moraju da zgroze, uznemire i zaprepaste svakoga ko veruje da je Hrvatska demokratska i moderna evropska država koja brine za sigurnost svakog građanina. Ali, u Hrvatskoj zločinci nekažnjeno crtaju svastike, pucaju u ljude ili ih udaraju s leđa, primitivno vređaju državnu sekretarku ili fizički napadaju fudbalske selektore, trenere i sudije", navodi se u saopštenju Saveza.
I fudbalski klub Dinamo je osudio napad na svog trenera i ocenio da je reč o "nastavku onoga što se događa u poslednje vreme kada je potpuno legalizovano nasilje prema osobama iz Dinama".
"Počevši od napada na savetnika kluba Zdravka Mamića na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubistva u Tomislavgradu, pa sve do fizičkog napada na trenera Cvitanovića", naveo je Dinamo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER DINAMA: Neka slobodno pucaju na mene!

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

Posle skandala u kom je napadnut trener zagrebačkog Dinama Mario Cvitanović, oglasio se sam trener kome su napadači bejzbol palicama polomili ruku.. . Šef stručnog štaba modrih je istakao da je u privatnom životu čist i da ne zna zbog čega je uopšte napadnut.. – Moj privatni život je apsolutno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.